maanantai 5. huhtikuuta 2010

Tolanny delivers!

seuraavan postauksen keskeytti humalaisten lentoemäntien kuulutus. lopun setti on kuitenkin väännetty just few minutes ago! check it out, maaaan...

. . .

17.30 pm, 10 000m korkeudessa (jossain nevadan ja arizonan välimaastossa)

viereisestä lentokoneen ikkunasta näkyy aika huikeet maisemat. lennetään parhaillaan kalliovuorten, rocky mountainsin, yläpuolella ja lumiset vuorten huiput puhkoo pilvimassoja. sitä ennen horisonttiin piirty vaan ja ainoastaan erämääta. kilomatrikaupalla aavikkoa, kanjoneita ja muuta länkkärimeininkiä.

mikä hitto noita lentoemäntiä oikein vaivaa? ne on keski-ikäsiä, botoxilla pumpattuja bimboblondeja jotka flirttailee koko ajan. äsken ne kävi kysymässä ties kuinka monennen kerran tarvitaanko mitään, ja ne hais ihan viiniltä. only in america!

mutta pakko ottaa snadisti takapakkia. eilinen kiekkokliimaksi huipentui illalliseen andy ”gamesaver” niemen, sen mimmin ja agentin seurassa. paineltiin arvelinin kanssa jäätävään pihvimestaan ja lusikoitiin naamariin sellasta biiffiä, jota on kotimaasta turha etsiä! (no ehkä lahen el torosta vois löytyä... se on siinä ja siinä.)

illallisseura oli sekin kondiksessa. tiedän andyn vuosien takaa – ajoilta kylmästä pohjolasta, jolloin änärin kimallus, pukupakot, yksityiset suihkukoneet ja hollywood-tähtien tilit oli vaan kaukainen haave.

oli todella siistiä huomata, ettei äijä oo muuttunut niistä ajoista pätkääkään. se on edelleen yhtä maanläheinen, rento ja täysin jalat maassa kun aina ennenkin. vaikka kundi luisteli vaan paria tuntia aiemmin loppuunmyydyn united centerin salamavaloissa, raflassa se naureskeli vaan meidän surkeille vitseille ja suositteli listalta oikeanlaista murkinaa. kunnon äijä!

aa shiiiit just tuli kuulutus... lähestytään losia ja all electric devices must be shut down. alright.

. . .

23.12pm, hilton anaheim, california

no huhhuh!

se oli ensireaktio, kun avattiin äsken hotellihuoneen ovi. tää hotellihuone on valtava. val-ta-va. ja ikkunasta näkee suoraan uima-altaalle. ja parille porealtaalle. ja allasbaarille. ja disneylandiin. ja tähtitaivaan. welcome to orange county!

paljon on tapahtunut sen jälkeen, kun känniset pamelat ahdisteli meitä american airlinesissa. check in meni kevyesti, ihan vasemmalla kädellä, mutta LAX (losin international airport) oli aika sukka. mesta näkyy melkein kaikissa julkkiksista napatuissa paparazzikuvvissa, mutta ei se ollut sen ihmeellisempi kun hki-vantaakaan.

sitten asiaan. kun matkalaukut oli kainalossa, seuraava vaihe oli auton vuokraaminen. ja siitä aiheutu aikamoinen härdelli.

kävi nimittäin niin, että kunnon musavideokaaran saa kyllä käyttöön hemmetin halvalla ja homma pelaa viimeisen päälle – mutta ainoastaan, jos on täyttänyt 25.

me ollaan 24.

oltiin jo ehditty vertailla kiiltelevät fordit, chevyt ja muut läpi, kun naisvirkailija tuli kertomaan tästä veemäisestä lakipykälästä. jostain renkaat olis kuulemma saanut alle ilman 25 ikävuoden limittiä, mutta niitä mestoja ei ollut lähimainkaan. se oli vähän huono homma, kun oltiin kuitenkin jo maksettu hotelli anaheimissa – jonne oli 45min ajomatka – ja taksi sinne olis maksanut maltaita.


olisko auton voinu varata jo aiemmin? todellakin. entä olisko lakipykälistä voinu ottaa jo aiemmin selvää? varmasti. mutta sellanen suunnitelmallisuus ei kuulu meidän suunnitelmiin.
siinä sitä sitten oltiin. ja mitä tehtiin? pistettiin sormi suuhun ja passi hanuriin? vai järjestettiinkö muuten vaan arpajaiset?

ei mitään noista. ehkä se virkailija sääli meitä urpoja tai jotain, mutta se sanoi että ”kuulkaas kaverit. hoidan teille kunnon kyydin sinne hotellille, sopuhintaan. ok?”

homma oli ok. ei kuitenkaan voitu arvata, että se kyyti tehtäis limusiinilla ja että se käsittäis meksikolaisen autonkuljettajan... voin kertoa, että oli semi-jäätävä reissu.

”my english not good. my name tovanny, italian name but me mexican, you know! you guys want to see downtown, eh? me show you downtown, yes?”

HELL YEAH! äijä ajelutti meitä pitkin losia. se suostu jopa pysähtymään highwayn varteen, kun mun piti mennä kaivelemaan diggijärkkäriä takakontista. heh.

aivan päällikkö kuski se tovanny, heitettiin miehelle kunnon tipit.

however, nyt ei ehdi enää tarinoida! matka oli väsyttävä ja toi uima-allas houkuttelee todella paljon.

tsek tsek,

- e

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti