perjantai 9. huhtikuuta 2010

Hollywood & honeys

paskanen motelli, los angeles

edellinen postaus venähti käsistä, joten tässä tiukka tiivistelmä länsirannikon kuvioista:

keskiviikkona american madnessia tuli viikko täyteen. juhlistettiin tätä villiä virstanpylvästä suuntaamalla anaheimista etelään newport beachille, jonne piti olla vaan "parin korttelin" matka. tunnin kävelyn jälkeen alettiin kaivelee herneitä nenästä ja istahdettiin taco belliin lepäämään. sen jälkeen vislattiin kyyti biitsille ja oltiin ihan california dreaming.

eräs imatralainen lätkäjätkä asui aikoinaan newportissa. alue on aivan naurettavan kallista pitää huushollia: neliömetrille tulee hintaa $35 000. rannalla arpominen ei kuitenkaan maksanut mitään, vaikka hiekka oli smooth as hell ja aallotkin(kin) suoraan baywatchista. rantaa reunustanut kyläpahanen oli puolestaan vuorattu täyteen viehättäviä palmubulevardeja, tasokkaita ravintoloilta, hauskoja pikkuputiikkeja ja toinen toistaan siistimpiä kämppiä.

ihan ok mesta, siis.



siellä me sitten rötvättiin. maattiin vaan hiekalla, kateltiin taivaalle ja kuunneltiin miten lokit kirkui. välillä käväsin juoksentelemassa vedessä mutta vesi oli kylmää kun zambonin sisus. jengiä oli kuitenkin hullusti liikenteessä, ja melkein kaikilla oli uikkarit jalassa. surffareidenkin kelpas näyttää taitojaan, kun yli 30 asteen helle toimi klubi-isäntänä.



illalla kerättiin kamat kasaan ja häivyttiin losiin. anaheimin rautatieaseman vieressä kuului kauhea möykkä, kun baseball-seura angels viihdytti 50 000 lippunsa maksanutta. raiteilla kuunneltiin huvittuneina, miten joku vanha merikarhu opasti uuden sukupolven saksalaissurffaria käsittelemään aaltoja.

"listen, son... you've gotta respect the nature! don't play with the nature, boy!"

. . .

siinä missä chicago oli yllättävänkin tiivis mesta ja anaheim oli sekin iisi ottaa haltuun (insert värikynä here, hahhah!), L.A. on aivan järkyttävän valtava ja laaja. kuten taksikuskikin sanoi: "city of angels is one fucking jungle!"

kaupungilla ei oikein oo kunnollista keskustaa; miljoonat veronmaksajat ja lähes yhtä monet laittomat siirtolaiset on levittäytyneet laajalle alueelle. todella laajalle. kaupunginosasta toiseen siirtyminen on sama kun ajais talla pohjassa stadista riihimäelle!

jos jonkinlaisen cityn sydämen haluaa kuitenkin määritellä, olkoon se sitten west hollywood.



onhan täällä tietysti paljon muutakin sälää. downtownista löytyy firmojen pilvenpiirtäjiä ja niin prameita yökerhoja, että ainoastaan ridge forrester pääsee niihin jonottamatta sisään. fiini beverly hills ei oo puolestaan kyttää nähnytkään ja will smith on sekin häipynyt jo aikoja sitten bel airista.

santa monicassa taas on rajut rannat, malibun hienosto-alueella riittää ferraria ja manhattan beachillä vois törmätä hasselhoffiin. mutta silti.

west-h is the place to be.

walk of famea pitkin käppäillessä eteen ilmestyi iso kuvausryhmä. ja voi jessus: kadulla filmattiin playboy-tv:n jaksoa! voin kertoo että linssin edessä pyöri melkosta tipua... ja järkyttävät määrät silikonia.

sitten, ihan yhtäkkiä, joku jengiä sivuun viittoloinut tuottaja äkkäsi meikäläisen (tai mun t-paidan, tsegee alla oleva kuva). äijä meni sekaisin ja kyseli into piukeena, että kiinnostaisko mua tulla siihen telkkariin haastikseen. sanoin, että mulla on jo jäätävä tyttöystävä, mutta kundi raahas mut silti jonkun paikallisen mukajulkkiksen / superbimbon viereen.



whattefuck, man?! en vieläkään oikein oo varma, kuka se tipu oli, mutta ympärillä olleesta härdellistä päätellen emäntä oli ilmeisen iso tekijä niillä kulmilla. anyway, pitihän se sitten tallentaa muistikortille... whatever, man.

. . .

nyt arvotaan täällä motellilla. mesta on saanut graniittisen kovat kävijäarvostelut, mutta ei täällä oo oikein muuta kun hampurilaisia ja satelliittikanavat.

serkkupoika nukkuu jo. synttärisankari simahti ufc:tä katellessa - sitä ennen ruudussa pyöri suora lähetys läheiseltä staples centeriltä. iteltä coyotes @ kings jäi kuitenkin duunivääntöjen takia väliin, joten voisin nyt pyörähtää tonne sängyn puolelle uusintaa seuraamaan. lyhty on jo semi-yössä!

. . .

seuraavan kerran läpänderiä räjähtääkin tuutista varmaan arizonan aavikolta. jos me ikinä selvitään sinne saakka. shiiiit...

stay tuned, folks.

- e

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti