maanantai 19. huhtikuuta 2010

Not so fast, son!

hilton downtown, frisco


ei sitten lähdettykään mihhinkään.

tätä postausta olis säkällä voitu kirjotella atlantin yläpuolella, mutta kone ei koskaan ehtinyt edes jenkkilän itärannikolle. ei edes osavaltion rajalle.

aamulla meininki oli vielä toiveikas, joskin vähän vässykkä; laukkuihin oli univelasta huolimatta kiva ahtaa tavaraa, kun takaraivossa jyskytti edes jonkinlainen tieto mahdollisesta koneeseen pääsystä.

kamojen ja sällien ollessa viimesen päälle valmiita lentokentälle lähtöön väänsin vielä nopeesti sen edellisen blogimerkinnän. enterin painalluksen jälkeen vilkasin vielä nopeesti lennon statuksen, ja mitäs siellä ilmotettiinkaan: canceled.

että silviisiin.

sitten huokaistiin vaan syvään, laitettiin telkkari päälle ja tsekattiin miten liverpool marinoi west hamin.

. . .

jossain vaiheessa ilmeisesti torkahdin, koska 2-0 -maalin jälkeen seuraava muistikuva olikin se kun serkku pamahti huoneeseen. se oli käyny onkimassa kadunkulmasta pari subin patonkia, jees keissi! siitä oli hyvä jatkaa päivää eteenpäin - vailla suunnitelmaa tosin.

safkaa olis ollut hyvä sulatella päiväunia jatkaen, mutta keli oli liian hyvä sellaseen touhuun. sen sijaan annoin unihiekoille huutia ja painelin ulos arpomaan. juuson facetellessa hotellihuoneessa meikäläinen kävi tsekkaamassa russian hillin ja pari muuta mestaa. hill on chinatownista länteen oleva jäätävä kukkula, jonka päällä asustaa kaikesta päätellen aika helkkarin rikasta jengiä (en tosin tiedä mistä mestan nimi on kotosin, näin siellä vaan aasialaisia).

kukkulalta käpystelin lähemmäs downtownia ja törmäsin sattumalta puistoon, jollasia on kotipuolesta turha hakea. kahden pilvenpiirtäjän, yhden loistohotellin ja ikivanhan kirkon väliin saarrettu puisto oli loistava spotti nauttia starbucksin kahvia. siellä oli hyvin hoidettu nurtsi jolla paikalliset pyöri piknikillä, paljon penkkejä, lenkkeilijöitä, iso suihkulähde, lenkkikenttä ja vissiin koirapuistokin.

maisemat ja meiningit oli niin huikeet, että harmitti kun unohdin kameran hiltonille. jos (tai kun) tää meidän reissu vielä venyy, sille viheralueelle on pakko mennä takasin. ihan uskomaton mesta kukkulan laella.

. . .

tällä hetkellä istuskellaan vaan huoneessa ja sulatellaan äskeistä leffaa. käytiin tsekkaamassa rajusti mainostettu 'kick ass', jonka sankarimainen hömppä antoi aivoille vähän vapaata kaiken lentohärdellin keskellä.

nyt vois piipahtaa suihkussa ja käydä nukkumaan. huomenna on parempi olla tikissä, jos vaikka sattuis tulemaan pitkä matkapäivä...

eihän sitä koskaan tiedä.

tseckar,

- e

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti