tiistai 20. huhtikuuta 2010

8 days 2 go – or more

6.30pm - king george sf

nyt alkaa jo vähän käpy hiertää. kattila kiehuu kutosella. microwave is on!

soitin just äsken finnairin american serviceen. ekalla yrittämällä ei vielä tärpännyt, mutta toisella kerralla pääsin linjoille. kysyin, josko friscosta pääsis lontooseen, johon virkailija vastasi itä-eurooppalaisella korostuksella:

”we're not flying from san francisco. only from new york, straight to helsinki.”

sanoin että OK, se käy vallan hyvin. new york is fine!

”you understand, sir? not london! OK?”
ja paiskasi sitten luurin korvaan. luuri korvaan 20 min puhelimessa jonottamisen jälkeen.

allright.

. . .

finnairiin ei siis oo luottamista. harmi ettei british airwaysiinkaan saa mitään yhteyttä. united airlines tarjoaa sekin eioota. klm on kuulemma ihan susi.

entäs sitten lufthansa? niinikään puhelimitse tavoitettu ystävällinen saksalaisnainen ilmoitti meidän lipun olevan edelleen pätevää kamaa ja että lento frankfurtiin hoituu kyllä – tosin vasta 29. päivä. eli ens viikon keskiviikkona.

hmm... f*cking germans!

onneks rahat saa kuulemma takasin, jollei aiota lentää hansalla. toisin sanoen meillä on nyt melkosen vapaat kädet kehitellä mikä tahansa villi vaihtoehto.

sellasia vois olla esim.

1. sisäinen lento nykiin tai miamiin. sitten hirveellä munkilla finskillä suoraan hki-vantaalle

2. lento friscosta madridiin josta autokauppojen jälkeen kaasu pohjassa pohjolaan

3. itärannikolta rahtilaivalla britteihin. sieltä edelleen autolautalla ruotsiin ja almost home

4. greyhoundin bussilla vegasiin jossa karmeet arpajaiset (code name: suicide)

5. junalla seattlen kautta vancouverin, autolla alaskaan, lautalla barentsinmeren yli venäjälle, taksilla vladivostokiin, idän pikajunalla 12 000km halki siperian ja lopuks vodkan voimalla pietarista lahteen

lisäks mielessä on käynyt myös napata lento japaniin. tokiossahan olis hyvät saumat aloittaa uudelleen pokémon-korttien keräily. tai alkaa fanittaa vaikka j-rockia. tai ihan mitä vaan.

elämme mielenkiintoisia aikoja.

. . .


nyt meininki on lähinnä se että rötvätään vaan hotellilla ja yritetään juonia ittemme kotiin. netin infosaitit on kovassa käytössä, nokian kaiuttimesta raikaa koko ajan joku veemäinen jonotusbiisi (ts. pimpelipom) ja telkkaristakin tulvii uutiskamaa mahdollisten lentojen suhteen.



koska tässä arvonnassa voi hyvinkin venähtää vielä useampikin päivä, vaihdettiin majapaikka vähän astetta halvempaan. massiivinen hilton jäi nököttämään tohon kadun toiselle puolelle, nyt ollaan jossain brittiläistyylisessä hotellissa.

jäätävää uima-allasta ei löydy eikä kerroksiaan oo kun 10, mutta kyllä täälläkin aikatauluja nuohoaa. tosin nyt ollaan jo kytätty lentoja niin pitkään, että taidetaan piipahtaa parin korttelin päässä olevassa sporttibaarissa.

sieltä tulee hd:nä blackhawks @ predators.

toivottavasti hawks voittais, niin vois ottaa yhdet andyn kunniaks!

arpomisiin,

- e

1 kommentti:

  1. Nyt kun kerran oot siellä vuokraa Amerikanrauta
    ja aja sillä nykiin. Sieltä pääsee varmaan minne
    vain eurooppaan.

    VastaaPoista